Geld besparen met zonnepanelen

Zonnepanelen kunnen een geweldige manier zijn om geld te besparen op uw energierekeningen. Ze produceren niet alleen gratis elektriciteit, maar ze kunnen u ook geld besparen op onroerendgoedbelasting, wat na verloop van tijd kan oplopen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze uw huis meer verhandelbaar zullen maken wanneer u het komt verkopen.

Kosten van zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen variëren sterk, afhankelijk van het type en de grootte van het zonnepaneelsysteem. De gemiddelde kosten zijn lager voor grotere systemen, maar de kosten per watt kunnen hoger zijn. Prijzen kunnen ook variëren op basis van de staat waarin u woont en het merk van de zonnepanelen die u kiest. De duurdere zonnepanelen betekenen echter niet noodzakelijkerwijs betere prestaties.

Een van de grootste voordelen van zonnepanelen is hun vermogen om uw elektriciteitsrekening te verminderen. In sommige gevallen kunnen ze uw elektriciteitsrekening volledig elimineren. Als u een hoge elektriciteitsrekening heeft, kan dit u in de loop van de tijd een aanzienlijk bedrag besparen. De elektriciteitsprijzen zijn volatiel en als u in een gebied woont waar de elektriciteitspercentage hoog is, kunnen de kosten van zonnepanelen aanzienlijk worden verlaagd.

Efficiëntie van zonnepanelen

De efficiëntie van zonnepanelen heeft betrekking op de hoeveelheid energie die door hen wordt geproduceerd. Nieuwe productietechnieken en technologieën verbeteren de efficiëntie van zonnepanelen. Recente tests hebben een toename van de efficiëntie met 40% aangetoond met behulp van cellen met meerdere junctie geoptimaliseerd om verschillende golflengten van licht te vangen. De meeste zonnepanelen die tegenwoordig worden aangeboden, zijn efficiënt genoeg om voldoende elektriciteit te produceren voor de gemiddelde woning.

De efficiëntie van zonnepanelen zal afnemen als ze worden geplaatst in een gebied waar de zonnecellen worden blootgesteld aan sneeuw of regen. Sneeuw of ijs op een dak kan de zon blokkeren door de panelen binnen te dringen, waardoor de energie die ze kunnen produceren verminderen. Sneeuw en wind kunnen echter positieve effecten hebben op zonnepanelen, waardoor ze koelen. Wind kan de efficiëntie met maximaal 0,05% verhogen bij elke mate van koeling.

Langdurige besparingen

Er zijn veel voordelen van het installeren van zonnepanelen op uw eigendom. De energie die u genereert, kan uw maandelijkse elektriciteitsrekening verlagen en de waarde van uw huis verhogen. Het installeren van zonnepanelen op uw eigendom bespaart u niet alleen op de lange termijn geld, maar draagt ook bij aan een groenere planeet. Het kan u helpen uw elektriciteitsrekening met maar liefst 30%te verlagen, en u kunt zelfs een belastingkrediet verdienen!

Zonne -energie kan overdag worden gebruikt en overtollige energie kan worden teruggestuurd naar het raster. Het nutsbedrijf verandert vervolgens van uw overtollige energie in credits die u kunt gebruiken om elektriciteit te kopen. Dit proces wordt netto meting genoemd.